Breda Coaching
Breda Coaching
Individuele Coaching Breda Individuele Coaching
Individuele Coaching
 
Individuele Coaching Over (Individuele) Breel Coaching Begeleiding in Coaching CLG - Coach Leiding Geven Werkwijze Coaching Referenties Individuele Coaching Contact  Individuele Coaching Breda
 
     
 
 
 

Over Breel Coaching

Breel Coaching is een netwerkorganisatie. Breel Coaching heeft zelf veel expertise in huis en werkt daarnaast samen met gespecialiseerde professionals uit haar netwerk.

Andries Breel

Drijvende kracht achter Breel Coaching is Andries Breel. Andries heeft een achtergrond in internationaal marketing management. Door zijn ervaringen in uitdagende werkomgevingen heeft hij uitstekend begrepen hoe het in organisaties en tussen mensen ‘werkt’.

Andries heeft een diepgaande interesse in mensen en een innerlijke behoefte om bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. Om die reden is hij zich volledig gaan richten op het begeleiden en coachen van managers en professionals in het bedrijfsleven.

Andries heeft zijn post-HBO opleiding tot Beroepscoach gevolgd aan de Alba Academie te Eindhoven. In de jaren daarna heeft hij zich ontwikkeld tot veelzijdig begeleidingsdeskundige. Zijn opdrachtgevers doen een beroep op hem in een verscheidenheid aan werkgerelateerde ontwikkelingsvraagstukken.

Zijn stijl van begeleiden is betrokken, positief, uitdagend, inspirerend, humoristisch en soms onorthodox. Hij is altijd down-to-earth en werkt met een duidelijk resultaat voor ogen. Professionele begeleiding moet in zijn optiek altijd leiden tot verbreding van het (zelf)bewustzijn en het toepassen van effectiever gedrag.

Contact Individuele Coaching:

Bent u benieuwd wat Breel Coaching voor u of uw organisatie kan betekenen? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact met ons op via andries@breelcoaching.nl voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

Contact

Andries breel
Coach / Trainer

T   06 513 747 85
E   andries@breelcoaching.nl
A   Tweede Markstraat 26
     4811 PC Breda

Werkwijze

Ieder begeleidingstraject is anders, of het nu gaat om een individuele medewerker, een team of de gehele organisatie. In onze begeleiding staat het proces van bewustwording in algemene zin centraal.

werkwijze individuele coaching


Referenties

In de loop van haar bestaan heeft Breel Coaching veel ervaring mogen opdoen met de positieve effecten van uitgevoerde begeleidingstrajecten. Over samenwerking en resultaten laten we dan ook graag onze klanten aan het woord.

referenties individuele coaching

 
 
     
 

individuele-coaching | over-individuele-coaching | begeleiding-individuele-coaching
coachend-leidinggeven | werkwijze-individuele-coaching | referenties-individuele-coaching
individuele-coaching-breda | links
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
individuele-coaching-eindhoven | individuele-coaching-tilburg | individuele-coaching-rotterdam

   
   
Copyright 2010 Breel Coaching .nl © Individuele Coaching . com Individuele Coaching Breda: Gedragsprofilering, Teamcoaching, Individuele coaching, Intervisiebegeleiding, Loopbaancoaching, Workshops, Supervisie, Coachend Leiding Geven